Ahlat

Bitlis Üniversite Öğrencilerine Uyuşturucu Konularında Bilgilendirme Yaptı

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlat Meslek Yüksekokulu önünde düzenledikleri stantta üniversite öğrencilerini terörle mücadele ve uyuşturucu konularında bilgilendirdi.

Bitlis'te, üniversite öğrencilerine yönelik terörle mücadele ve uyuşturucuyla mücadele konularında bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri, Ahlat TEM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri, Ahlat Meslek Yüksekokulu önünde öğrencilere önemli bilgiler aktardı.

Gençlere Terör ve Uyuşturucuyla Mücadele Bilinci Aşıladı

TEM ekipleri tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında örgütlerin gençlere olan ilgileri, terör örgütlerinin gençlerin duygusal zayıflıklarını nasıl suiistimal ettikleri ve kandırma metotları hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Narkotik Suçlarla Mücadele Şube personelleri, "Sağlıklı Bir Toplum Gençliğin Eseri Olacaktır" projesi çerçevesinde uyuşturucu madde bağımlılığı, uyuşturucuya başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü, narkotik suçlarla mücadelenin önemi ve İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan "Uyuma" uygulaması hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Ahlat Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Bilinçlendirme Eğitimi Verdi

Etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan TEM ve Narkotik Şube personelleri, öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunarak bilgilendirme çalışmasını sıcak bir atmosferde tamamladı.

Ahlat Meslek Yüksekokulu Müdürü Harun Koçak, emniyet personellerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bu tür etkinlikler, toplumun farklı kesimlerine önemli konularda farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirmek için düzenlenmektedir.