Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Ahlat ilçesine yaptığı ziyaretler ve incelemeler sırasında önemli etkinliklere katıldı. İlk olarak, şehit Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk'ün vasiyeti üzerine inşa edilen cami ve yatılı hafızlık Kur'an kursunun açılışına katıldı. Bu anlamlı törende şehidin hatırasına saygı gösterildi.

Ahlat Ziyaretinde Kamu Kurumları ve Belediye Yetkilileri ile Görüştü

Daha sonra Ahlat Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, Kaymakam Batuhan Bingöl ve diğer kurum amirleriyle görüştü. İlçenin genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, Ahlat Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Can Fidan'ı ziyaret etti.

aw055158-03-1.jpg

Ardından, Ahlat Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Nuri Alparslan ve belediye birim amirleriyle bir araya geldi. Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Karaömeroğlu, Ahlat Ziraat Odası'nı ziyaret ederek Ahlat'ın tarımsal ürünleri hakkında bilgi edindi.

Vali Karaömeroğlu, Ahlat Ziyaretinde Tarım, Belediye ve Halkla Buluştu

Programı kapsamında Ovakışla beldesine de geçen Vali, Ovakışla Belediye Başkanı Abdurrahim Altındal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ahlat'ın ünlü patateslerinin işlendiği tesisi de inceledi ve tarım işçilerine desteklerini iletti.

aw055158-05-001.jpg

Son olarak, Ahlat ilçesinin Tunus Mahallesi'nde devam eden konut alanını inceledikten sonra ilçeden ayrılan Vali Erol Karaömeroğlu, Ahlat'ın yerel işleyişine katkıda bulunarak ilçe halkıyla bir araya geldi.

Bitlisli Gaziler Ahlat'ta Tarihi Mekanları Gezdi Bitlisli Gaziler Ahlat'ta Tarihi Mekanları Gezdi

aw055158-09-001.jpg

aw055158-01-001.jpg

aw055158-08-001.jpg

Kaynak: HABER MERKEZİ