VEDAŞ yetkilileriplanlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Bitlis ve 2 ilçesinde elektrik kesintisinin olacağı yer ve saatleri duyurdu.

Meteoroloji'den Bitlis'e Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı Meteoroloji'den Bitlis'e Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

Bitlis merkezde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Kültür mahallesi, Esentepe, Aşağı Karasu mahallesi ile bölğeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis merkezde 09.00ile 16.00 saatleri arasında Konuksayar köyü Kömüryakan, aşağı karaboy, yukarıkaraboy,yaygın köyü ile bölgeye bağlı özel trafolar mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis merkezde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Beşminare Mahallesi İl Emniyet Müdürlüğü DSİ Müdürlüğü civarı bölgeye bağlı özel trafolar mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Ahlat ilçesinde 10.00 ile 1700 saatleri arasında Uludere köyü ile bölgeye bağlı özel trafolar ve bağlı mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Hizan ilçesinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Kültür mahallesi, Esentepe, aşağı karasu mahallesi ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muhabir: Alev Yaşar