Meteorolojiden Bitlis'e Kuvvetli Rüzgar Uyarısı! Meteorolojiden Bitlis'e Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

VEDAŞ yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre Bitlis merkez, Tatvan, Hizan ve Güroymak ilçelerinde yarın Cuma günü planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı enerji kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Bitlis’te elektrik kesintisinin yaşanacağı yerler, saatler ve bölgeler…

Bitlis/Merkez

Bitlis merkezde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Beşminare mahallesine bağlı Tatvan devlet Hastanesi ve Bitlis Organize Sanayi Bölgesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tatvan

Tatvan ilçesinde 18:00 ile 20:00 saatleri arasında Tatvan dalda köyü, Özişler Taş Ocağı, mazhar şeflekçi trafosu, radyolik baz istasyonunda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Tatvan

Tatvan ilçesinde 09:00 ile 10:00 saatleri arasında Kültür mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Güroymak

Güroymak ilçesinde 15:00 ile 17:00 saatleri arasında Saklı, Küllüce, Yemişveren, Çayarası, Cevizyatağı, Çallı köyü ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

 Hizan

Hizan ilçesinde 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Dayılar Köyü, Meydan, Döküktaş, Göktepe, Sağırkaya köylerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Hizan

Hizan ilçesinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Bozpınar, Yelkıran, Çayır, Koçyiğit köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: ( Alev Yaşar )