Son yıllarda Türkiye’de otomobil fiyatlarının hızla yükselmesi, araç sahibi olmak isteyen vatandaşları zor durumda bıraktı. Bu kapsamda birçok vatandaş, uygun fiyatlarda araç sahibi olmak adına markaların sunduğu indirim ve kampanya fırsatlarını araştırmaya koyuldu. Bu doğrultuda dikkat çeken bir kampanya fırsatı da Dacia’dan geldi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Dacia, Kasım ayına özel sunduğu kampanyalar ile otomobil tutkunlarının ve araç sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Dacia, Kasım ayına özel olarak Dacia Duster EDC ve Expression ECO-G versiyonlarında 60.000 TL takas desteği veya 250.000 TL kredide 12 ay vade ve yüzde 1,39 faiz oranı fırsatı sunuyor. İşte detaylar…

DACİA’DAN KASIM AYINA ÖZEL DUSTER EDC VE EXPRESSİON ECO-G KAMPANYALARI

Benzin Fiyatlarına Zam Geldi Benzin Fiyatlarına Zam Geldi

1696879835.jpg

Dacia, Kasım ayına özel sunduğu kampanyasında Duster EDC ve Expression ECO-G versiyonlarında 60.000 TL takas desteği veya 250.000 TL kredide 12 ay vade ve yüzde 1,39 faiz fırsatı sağlıyor. Söz konusu indirim, sınırlı sayıdaki 2023 model yılı Duster modelinin EDC ve Expression ECO-G versiyonları için sunuluyor.

DACİA DUSTER KAMPANYASINDA DETAYLAR NELER?

Dacia Finans’tan kredi kullanılması halinde geçerli olan bu kampanya, araçların perakende satın alımında bireysel müşteriler için sunuluyor. Söz konusu 250.000 TL kredide 12 ay vade ve yüzde 1,39 faiz fırsatında aylık taksit tutarı da 23.361 TL olarak hesaplanıyor.

Finansman kampanyaları, Dacia Finans’ın sunduğu şartlara bağlı olarak sağlanıyor ve finansman kampanyaları birleştirilemiyor. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil edilmiyor, faiz oranı ve maliyet oranları da kullanılacak olan kredinin tutarına ve kredide kullanılan vadeye göre değişiklik gösteriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ