Bitlisli Hemşerimiz Abdulgaffar Dayan Vefat Etmiştir Bitlisli Hemşerimiz Abdulgaffar Dayan Vefat Etmiştir

Bitlis’in Mutki ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. Program, İlçe Kaymakamı Onur YILMAZER, Bitlis Belediye Başkanı Vahdettin BARLAK, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 5

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. İlçe Kaymakamı YILMAZER, günün önemine vurgu yaparak bir konuşma gerçekleştirdi. Programın ilgi çekici anlarından biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayın konuşmasının izlenmesi ve 15 Temmuz sinevizyon gösterisinin sergilenmesiydi.

Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 3

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Mutki halkının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirirken, şehitleri anma ve demokrasiye sahip çıkma mesajlarıyla dolu bir gün olarak geçti.

Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 2Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 1Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı EtkinlikleriBitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 4Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 7Bitlis Mutki’de 15 Temmuz Programı Etkinlikleri 6

Muhabir: Mehtap Çelebi