2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında 6 Haziran'da gerçekleşen şampiyonada, rakiplerini yenerek üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardılar.

Burdur'da gerçekleştirilen final müsabakalarında üstün performans sergileyen takım, Tatvan'da coşkulu bir karşılama töreniyle karşılandı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet Oruk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Doymaz, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler, takımı büyük bir gurur ve sevinçle karşıladılar.

Tüm Rakipleri Yenerek 3'üncü Oldular

Okul müdürü Nurettin Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kent genelinde yapılan futbol turnuvasında birinci olduğunu ve Siirt'teki bölge elemelerinde Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazandığını belirtti. Takım, Elazığ'da düzenlenen müsabakalarda da başarı göstererek Burdur'daki Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Burada da üstün performans sergileyerek Türkiye üçüncüsü oldular.

Bitlis'in O ilçesinde İmam Engelli Vatandaşların Evine Gidip Hutbe Okuyor Bitlis'in O ilçesinde İmam Engelli Vatandaşların Evine Gidip Hutbe Okuyor

"Türkiye yarı finallerinde grup lideri olmayı başardık"

Türkiye birincisi olmak için antrenmanlara devam ettiklerini belirten beden eğitimi öğretmeni İsmail Halidi ise "Öncelikle il birincisi ve ardından grup birincisi olduk. Bölgede başarı elde ettikten sonra Türkiye yarı finallerinde grup lideri olmayı başardık. Ülkemiz genelinde en iyi 8 takım arasında yapılan Türkiye finallerinde de üçüncülük elde ettik. Öğrencilerimle gurur duyuyorum ve desteği olanlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Futbolculara başarılarından dolayı onur belgesi verildi.

Kaynak: AA