Bitlis

Bitlis'in Tatvan ve Güroymak İlçesinde Oturanlar Dikkat! O bölgelerde Elektrik Olmayacak

VEDAŞ yetkilileri 08.10.2024 Salı(yarın) Bitlis'in Tatvan ve Güroymak ilçelerinde elektrik kesintisinin olacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı 8 Ekim salı Bitlis2in Güroymak ve Tatvan ilçelerinde elektrik  kesintisinin olacağı yer ve saatleri açıkladı. 

İşte yarın kesintinin olacağı yer ve satler şu şekildedir:

Tatvan'da 09.00 ile 17 saatleri arasında Yeşilmezra mahallesi, Elmes sitesi, belediye su deposu ve Mezhabahane, Hanelmalı köyü ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır

Tatvan'da 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Çevre,köyü, Obuz, Yoncabaşı ,Güreşli, Arılı Tokaçlı, Paşaelmalı ,Dibekli, Kekiktepe Kuşlu mezrası ve bölğeye bağlı özel trafolar ve mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Güroymak'ta 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ilçeye bağlı Gölbaşı beldesi, Güzelli köyü, Özkavak , Taşüstü , Gedikpınar, Çıtak köyü ile bölgeye bağlı özel trafolar ve mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.