Türkiye’de yaklaşık 16 milyon emekli vatandaş bulunuyor. Emekliler, geçtiğimiz Temmuz ayında kök aylık üzerinden zam almıştı ancak bu zam en düşük emekli maaşı alan emeklilere yaramamıştı. Bununla birlikte emekli vatandaşlar Ocak ayında yapılacak olan zammı beklerken, vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Ocak ayında yapılacak emekli maaş zammını bekleyen vatandaşlar için 4.000 TL’lik geri ödemesiz promosyon sürprizi geldi.

Türkiye’nin en büyük bankacılık kuruluşları arasında yer alan ING Bank, emekli maaşı alan vatandaşlar için promosyon müjdesini duyurdu. Promosyon ödemeleri yapacağını açıklayan ING Bank, öte yandan emeklilere sunduğu avantajları ve diğer kampanyaları da paylaştı. Kasım ayı kampanyası ile dikkatleri çeken ING Bank, söz konusu kampanya kapsamında 8.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak ve 4.000 TL’lik ek sürpriz sunacak. İşte detaylar…

Motorin Fiyatlarına Gece Yarısından İtibaren İndirim Motorin Fiyatlarına Gece Yarısından İtibaren İndirim

ING BANK’TAN PROMOSYON KAMPANYASI

17762269-1200x675.webp

ING Bank tarafından yapılan duyuruya göre banka Kasım ayı sonuna kadar, Kasım ayına özel kampanya dahilinde tüm emeklilere 8.500 TL’ye kadar, emeklilik kampanyasına dahil olan müşterilerine ise 4.000 TL maaş ile ödeme yapacak. İndirim kampanyasına ek olarak sunulan kampanya dahilinde, tutarlar belli oldu.

2022 yılından bu yana devam eden indirim kampanyalarının 2023 yılında da devam edeceği belirtildi. Emeklilere yönelik promosyon kampanyasında ING Bank, emekli maaş tutarına göre müşterilerine 8.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATINA KARŞILIK 4.000 TL!

ING Bank, resmi internet sitesinden emekli maaş müşterilerine yönelik reklam kampanyasının yanı sıra “otomatik hesaplama” yapan emeklilere de 4.000 TL’lik ek ödeme seçeneği sundu. Kasım ayına özel sunulan kampanya ile ING Bank, her otomatik ödeme talimatına karşılık 1.000 TL ve toplamda 4.000 TL ödeme yapacak.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ