Ülkemizin en önemli bankaları arasında yer alan Vakıfbank, kasım ayının son günlerinde mevcut kampanyaları ile tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Hem mevcut hem de yeni müşterileri için kart ve kredi kampanyaları düzenleyen banka, son olarak yüksek limitli ihtiyaç kredisi ürünü ile adından söz ettirdi.

Yeni bir finansman ürünü düzenlediğini ve söz konusu ürününden emeklilerin de destek alabileceklerini belirten Vakıfbank, kolay kredinin ayrıntılarını aktardı. Merkez Bankası’nın politika faizi kararı ile birlikte kredi faizini de güncellemiş olduğunu belirten banka, ekranların başvurulara açılmış olduğunu bildirdi.

ŞUBELERE GİTMENİZE GEREK YOK

cumhurbaskani-erdogandan-emeklilere-yeni-nakit-odeme-onayi-geldi-kamu-bankalarina-50-bin-tl-basvuru-sureci-basladi.webp

Bitlis’te ve diğer illerde tüketiciler tarafından sıklık ile ziyaret edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank, son finansman kampanyası ile olay yarattı. Çalışanların ve emeklilerin yararlanabilecekleri kredi kampanyası için şubelere gidilmesine gerek olmadığını belirten kamu bankası, ayrıntıları aktardı.

Akaryakıta Zam Geliyor: Tabelalar İki Gece Üst Üste Değişecek Akaryakıta Zam Geliyor: Tabelalar İki Gece Üst Üste Değişecek

Yeni finansman kampanyasının bir SMS kredisi olduğunu vurgulayan Vakıfbank, bu kapsamda tüm GSM kullanıcılarına nakit desteğinin verileceğini bildirdi. Başvuru değerlendirme aşamasında kredi notunun dikkate alındığını ifade eden banka aralarında birer boşluk bırakılarak sırası ile; KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi (günayyıl), aylık gelir bilgilerinin yazılıp 5724’e kısa mesaj olarak gönderilmesinin yeterli olduğunu bildirdi.

VAKIFBANK SMS KREDİSİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Vakıfbank’ın SMS kanalı aracılığı ile başvurulara açmış olduğu finansman ürünü, emeklilerin ve diğer tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Bankanın ilgili ürününden kaç TL’lik destek alabileceklerini, taksit ödemelerini nasıl yapabileceklerini merak eden tüketicilere Vakıfbank’tan detaylı bir açıklama geldi.

Vakıfbank tarafından verilen bilgiye göre SMS kredisi kampanyasından 125 bin TL’ye kadar finansman desteği alınabilir. Ürün dahilinde yüzde 3,89 başlangıç faizi uygulanır. Kredi borcu ise 36 aya kadar taksitlendirilebilir.

Vakıfbank SMS kredisinden 12 ay vade ve yüzde 3,89 faiz karşılığında çekilecek olan 125 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödeme tutarı 14.148,55 TL’dir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ