Bitlis

Bitlis'te 14 Ekim Pazartesi Elektrik Kesintisi: 3 İlçe Etkilenecek

VEDAŞ 14 Ekim Pazartesi Bitlis'in Hizan, Tatvan ve Güroymak ilçelerinde elektrik kesintisinin olacağını açıkladı.

VEDAŞ yetkilileri Bitlis'in 3 ilçesinde planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı  kesintinin olacağı yer  ve bölgeleri açıkladı.

Tatvan ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Yeşilmezra mahallesi, Elmes Sitesi, Belediye Su Deposu ve Mezhabahane, Hanelmalı köyü ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Tatvan ilçesinde 09.00 ile17.00 saatleri Arasında Güntepe, Teknecik, Sallıca, Suboyu, Kısıklı, Aktoprak, Dönertaş, Beşikli, Keperek, Kömürlü köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Tatvan ilçesinde 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Yoncabaşı,Çevre, Obuz, Güreşçi, Taşdemir, İncikaya, Tokaçlı, Peşaelmalı, Dibekli, Arılı, Yaslıca, Koyluca köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Güroymak ilçesinde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Erentepe mahallesi sanayi sitesi ve bölgeye bağlı özel trafolar ve mezralarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Hizan ilçesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Karbastı, Yamaç, Koçyiğit köyleri ile bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.