1-Haber 

Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç ŞEKEROĞLU başkanlığında birim amirleri katılımıyla Ahlat Şenliklerinde alınacak güvenlik önlemlerini değerlendirmek amacıyla İl Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

I M G 8969

Bitlis Kara Yolunda Heyelan: Ulaşım Kesintiye Uğradı Bitlis Kara Yolunda Heyelan: Ulaşım Kesintiye Uğradı

2-Haber

Bitlis İl özel idaresi açıklaması; Aklımız, fikrimiz, işimiz, gücümüz Bitlis olduğunu ifade eden il özel idaresi, 

Güzel ilimiz, Bitlis’imiz en güzel hizmeti hak ediyor. Biz de en iyi imkânlarla, en iyi hizmeti sunmak için araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. 

Yeni araçlarımız ilimize hayırlı, uğurlu olsun inşallah. 

I M G 8972

3-Haber

Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor

Meteoroloji 17 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; bugün öğle saatlerinde Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.

I M G 8974

4- Haber

Bitlis Genç Memur-Sen Başkanı Kasım GÖKYER Bitlis Ahlat'ta Eğitim Bir-Sen İl ve İlçe Teşkilatının istişare toplantısına katılım sağladı.

Toplantıya, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi  ve Ahlat Belediye Başkanımız Yavuz Gülmez 'in katılımıyla gerçekleştirilen Eğitim Bir Sen Bitlis İl İstişare Toplantısı düzenlendi.

I M G 8977

5- Haber

Bitlis’li vatandaşlar, 25 Ağustos’ta;

Bu topraklardaki bin yıllık varlığımızın nişanesi olan Ahlat'ta Kubbetü'l-İslam'da;

26 Ağustos'ta; Büyük Komutan Sultan Alparslan’ın Anadolu’yu bize yurt kılan zaferinin gerçekleştiği Malazgirt’te buluşacak. 

Büyük zaferi bize armağan eden Sultan Alparslan'a ve ordusuna selam olsun.

I M G 8979

 6-Haber

YAĞMUR SUYU KANALLARINI YENİLİYORUZ''

Güroymak belediyesi, Yağmur suyu kanallarının tıkanıklığa yol açmaması için düzenli olarak temizliklerini yapıyor ve eski kanalların yerine yenilerini yapıyoruz.

Fen İşleri ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Diye açıklama yaptı 

Muhabir: Alev Yaşar