VEDAŞ yetkilileri Bitlis'in Tatvan ve Ahlat ilçelerinde planlı bakım onarım çalışmalarının olacağını duyurdu. Kesinti öncesi yetkililer vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte Bitlis'te kesintinin olacağı yer ve bölgeler.. 

09.30 ile 16.00 saatleri arasında Bitlis merkezde Yolalan beldesi, yolalan yeni mahalle, Çınarbaşı mahallesi , Jandarmatr-1 ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

08.00 ile 09.00 saatleri arasında Bitlis merkezde Dörtağaç köyü, Değirmenaltı köyü ile Bitlis Özel İdare Hizmet Binası Bitlis Belediyesi İtfaiye Grajı ve bölğeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

10.00 ile 17.00 saatleri arasında Bitlis merkezde Kilise köyü ,Genç Polat Mermer Orman Müdürlüğü Kök, Aytemiz Petrol ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bitlis Eren Üniversitesi Senato Toplantısı Ahlat’ta Yapıldı Bitlis Eren Üniversitesi Senato Toplantısı Ahlat’ta Yapıldı

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Tatvan ilçesinde Yeşilmezra mahallesi, Elmes Sitesi, Belediye Su Deposu ve Mezhabahane, Hanelmalı köyü ile bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

09.00 ile 10.00 saatleri arasında  Ahlat ilçesinde Selçuklu mahallesi ve İkikubbe mahallesi, Erkizan mahallesi bölgeye bağlı özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

09.00 ile 17.00 saatleri arasında Ahlat ilçesinde Erkizan ve Selçuklu mahalleleri ile Devlet Bahçeli Bulvarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Muhabir: Alev Yaşar