1-Güroymak'ta su kanalları yenileniyor

Güroymak’ta yağmur suyu kanallarının tıkanıklığa yol açmaması için düzenli olarak temizliklerini yapan Fen İşleri ekipleri kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Şentepe Mahallesinde yağmur suyu kanallarını yenileyen ekipler asfalt ve beton yolların zarar görmemesi için yağmur suyu kanalları yapıyor. Birçok mahallede yağmur suyu kanalı yapımlarına devam eden ekipler yüksek kesimlerde yağmur sularının hızla akması nedeniyle yollarda yaşanabilecek bozulmaların önüne geçmek için U şeklinde yağmur suyu kanalları yapımlarını gerçekleştiriyor.

Bitlis'te 27 Haziran Kısa Kısa Haber (3)

2-Bitlis Belediyesi ekipleri çim biçme çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında sürdürülen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda da gerçekleştiriliyor.

Bitlis'te 27 Haziran Kısa Kısa Haber (4)

3-Sınava hazırlık kursları çok yakında başlıyor

Tatvan Belediyesi tarafından sınava hazırlık sürecinde öğrenciler için LGS,YKS ve KPSS hazırlık kursları çok yakında başlıyor.

Bitlis'te 27 Haziran Kısa Kısa Haber (2)

4-Van gölü'ünde boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi kurtarıldı

 Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Van Gölü’nde boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi  bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı'na bağlı Kontrol Bot-21 tarafındansağ salim kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Bitlis’te sosyal medya ve sahte internet siteleri üzerinden dolandırıcılık yapanlara operasyon Bitlis’te sosyal medya ve sahte internet siteleri üzerinden dolandırıcılık yapanlara operasyon

Bitlis'te 27 Haziran Kısa Kısa Haber (5)

5-Muş bitlis kara yolunda kaza

Bugün saat 14.30 sıralarında Muş-Bitlis kara yolu üzerindeki Şeker Fabrikası Kavşağı’nda 48 F 8678 plakalı otomobil ile 02 AAH 290 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Bitlis'te 27 Haziran Kısa Kısa Haber (1)

Adilcevaz'da fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde etkisini arttıran toz bulutu ve şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkilerken fırtına duvarlar yıktı, çatıları uçurdu ve ağaçları kökünden söktü.

Bitlis'te 27 Haziran Kısa Kısa Haber (6)

Muhabir: (Vedat Çelebi)