1- HABER

Bitlis’te hizmete geçen “Volkswagen Bitlis Sina Auto” isimli işyerinin açılış törenine, AK Parti Bitlis İl Yönetim Kurulu üyeleri  ile Belediye Başkan Yardımcısı Şirin Kurtulgu birlikte açılışı yapıldı. 

Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Şirin Kurtulgu, Volkswagen Bitlis Sina Auto'nun açılışına katılarak, iş yerinin şehre hayırlı olmasını diledi ve işletmeye başarılar temennisinde bulundu.

I M G 8814I M G 8815

2- HABER

Tatvan Belediye Eş Başkanları ile SES Bitlis Şube, Bitlis Tabip Odası ve Bitlis Diş Hekimleri Odası; yereldeki sağlık sorunları üzerine bir araya geldi.

I M G 8828

3-HABER

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu Ahlat'ta yaşayan Neriman Teyzeyi ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde bir program için gittiği Ahlat'ta  Vali Karaömeroğlu ile karşılaşan Neriman Boçkin, Vali Karaömeroğlu'nu evine davet etti. Daveti geri çevirmeyen Vali Karaömeroğlu eşi Filiz Karaömeroğlu ile birlikte Neriman Teyzeyi evinde ziyaret etti.

 Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve eşi Feride Bingöl'ün de yer aldığı ziyarette Neriman Boçkin hal ve hatırını sorarak bir isteğinin olup olmadığını soran Vali Karaömeroğlu, teyze ile bir süre sohbet etti.

I M G 8831I M G 8832

4-HABER

Adılcevaz İlçesind gelen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ZÜLFİKAR, Prof. Dr. Ahmet Faik ÖNER, Prof. Dr. Mustafa ATLI ve Dr. Adnan ATLI, Belediye Başkanı Av. Abdullah AKBABA'yı altyapı çalışmaları esnasında ziyaret ederek başarılar diledi. Fikir alışverişinde bulunuldu. 

I M G 8833

Bitlis'in Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü Bitlis'in Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü

5-HABER

Mutki İlçe müftüsü Mensur Şipallı, cami ziyaretleri ve denetimleri kapsamında Meydan Köyü Camii'nde ziyarette bulundu. Namaz sonrası cemaatle hasbihal eden Müftü, imam hatip Mehmet  Faruk Evren'e görevinde başarılar diledi.

I M G 8834

6-HABER

Güroymak Belediye Başkanı Eşref Mutlu ve  beraberindeki heyet ile birlikte Çölgeçen ailesinin düğün merasimine katıldı. 

Başkan Mutlu, Çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 
I M G 8835-1

Muhabir: Gülistan Çelebi