Adilcevaz'ın Kuş Cenneti, Arin Gölü'nde Flamingolar Görenleri Mest Ediyor Adilcevaz'ın Kuş Cenneti, Arin Gölü'nde Flamingolar Görenleri Mest Ediyor

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 2 yaşındaki Hüsnanur Emen, evinin bahçesinde park halindeki otomobile bindi ve kapıları kilitledi. Küçük çocuk, bir süre sonra içeride sıkılarak çıkmak istedi, ancak kapıları açamayınca panikleyip ağlamaya başladı.

Küçük çocuğu fark eden mahalle sakinleri, durumu kendi imkanlarıyla çözmek için seferber oldu. Vatandaşlar, hem Hüsnanur'u sakinleştirmeye çalıştı hem de kapıları açmak için uğraştı. Dakikalar süren çabaların ardından, bir levye yardımıyla otomobilin kapısını açmayı başaran vatandaşlar, Hüsnanur'u kurtardı.

Rabanın İçinde Mahsur Kalan Minik Kız Kurtarıldı (1)

Küçük kız ailesie teslim edildi

Hüsnanur’un amcası Ünal Emen, bayram hazırlıkları sırasında anahtarı arabada unuttuklarını belirterek,“Yeğenim Hüsnanur bir anlık dalgınlığımızdan yararlanarak içeri girerek kapıyı kilitledi. Artık bir şey yapamaz hale geldik. Uzun uğraşlar sonucunda kapıyı levye yardımıyla açarak çocuğu kurtardık” dedi.

Yaklaşık bir saat boyunca otomobilde kilitli kalan minik Hüsnanur, kurtarılarak ailesine teslim edildi. Rabanın İçinde Mahsur Kalan Minik Kız Kurtarıldı (4)Rabanın İçinde Mahsur Kalan Minik Kız Kurtarıldı (3)

Kaynak: İHA