Ekonomi

Bitlis’te bu kampanya kaçmaz! Hem harca hem kazan! Ay sonuna kadar bunu yapana 400 TL ödül!

Ziraat Bankası, müşterilerine market alışverişlerinde büyük bir kolaylık ve tasarruf sağlayan bir kampanya başlattı. İşte Bitlisli vatandaşların kaçırmaması gereken fırsatın detayları.

Ziraat Bankası’ndan kasım ayına özel market kampanyasını başlattı. Bankanın sunduğu bu kampanya ile Bankkart sahipleri, market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri gibi yerlerden yapacakları alışverişlerde para iadesi kazanabilecekler. Kampanya, kasım ayının sonuna kadar devam edecek.

Ziraat Bankası, bu kampanya ile müşterilerine tasarruflu alışveriş yapma imkanı sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen Bankkart sahibi olun ve kampanyaya katılın. Ziraat Bankası’nın güvencesiyle alışveriş yapın, paranız cebinizde kalsın! İşte bu güzel kampanya hakkında tüm bilinmesi gerekenler.

KAMPANYA NASIL İŞLİYOR?

Kampanyaya katılmak için öncelikle Bankkart sahibi olmanız gerekiyor. Eğer Bankkart’ınız yok ise en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek ya da online siteden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bankkart, hem kredi kartı hem de banka kartı olarak kullanabileceğiniz bir karttır. Bankkart ile hem günlük alışverişlerinizde hem de büyük harcamalarınızda size özel avantajlar sunulmaktadır.

Kampanyaya katıldığınızda, Bankkart ile 1-31 Kasım 2023 tarihleri arasında market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri gibi üye iş yerlerinden yapacağınız her 750 TL ve üzeri alışverişinizde 40 TL para iadesi kazanacaksınız. Bu şekilde toplamda 400 TL’ye kadar Bankkart Lira elde edebilirsiniz. Kazandığınız Bankkart Liralarınızı hesap kesim tarihine kadar istediğiniz zaman alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Kampanyaya katılmak için birden fazla yol vardır. Aşağıdaki yöntemlerden hangisi size uygunsa birini seçebilirsiniz:

Bankkart Mobil uygulamasını indirin ve uygulamaya giriş yapın. Uygulama üzerinden kampanyaya katılabilirsiniz. Bankkart com tr web sitesine girin ve kampanya sayfasından katılım sağlayın.

MARKET400 yazıp 4757’ye SMS gönderin. Bu adımları tamamladığınızda kampanyaya katılmış olacaksınız. Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce katılım sağlamanız gerektiğini sakın unutmayın. Aynı gün aynı iş yerinden yapacak olduğunu işlemlerden yalnızca ilkinin kampanyaya dahil edileceğini belirtelim. Bu koşullara dikkat ederek 400 lirayı kazanıp bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi