Bitlis'te Takyettin Aktan Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti Bitlis'te Takyettin Aktan Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında, öğrenciler manevi değerlerle buluştu. Proje çerçevesinde görevlendirilen imam, vaiz, din hizmetleri uzmanı ve Kur'an kursu hocaları, MEB okullarındaki öğrencilere "değerler eğitimi" veriyor.

basliksiz-1-2024-01-17t164422-740.jpg

Bu kapsamda, 8 Ağustos Ortaokulu öğrencileri, ÇEDES projesinin etkinliği olarak Kadiriler Camii'nde sabah namazında bir araya geldi. Okulun proje uygulayıcıları Muhammed Özdoğan ve Serkan Kurt'un da eşlik ettiği etkinlikte, öğrencilere sabah namazının ardından çorba ikramı yapıldı. Projenin amacı, öğrencileri bilime, kültüre meraklı, duyarlı, milli, ahlaki, insani ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek. ÇEDES projesi, Türkiye genelinde okullarda gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilere değerlerin önemini vurguluyor ve toplumsal duyarlılığı artırıyor.(İLKHA)

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)