Planlı bakım onarım çalışması nedeniyle VEDAŞ merkez ve ilçelerde kesintinin yaşanacağı yerleri açıkladı. Kesinti hangi mahalle ve köylerde olacak? Saat kaçta ve kaç saat boyunca devam edecek?

BİTLİS'TE ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR BİTLİS'TE ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR

İşte kesintinin yaşanacağı yer ve saatler…

BİTLİS MERKEZ

09:00 ile 17:00 saatleri arasında Beşminare mahallesine bağlı Organize Sanayi Bölgesi ile TOKİ 4. etap planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

BİTLİS MERKEZ

07:00 ile 17:00 saatleri arasında Hersan mahallesi ile Saray mahallesine bağlı Arap Köprüsü Ve Çavuşoğlu Petrol civarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ADİLCEVAZ

10:00 ile 17:00 saatleri arasında Harmantepe köyü, Çanakyayla, Karakol, Dizdar, Cihangir köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

10:00 ile 14:00 saatleri arasında Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesi, Yamaç, Küllüce, Yemişveren, Çayarası, Üzümveren, Değirmenköy Cevizyatağı köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜROYMAK

04:00 ile 08:00 saatleri arasında Güroymak ilçe merkezi ile ilçeye bağlı belde, köy. mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MUTKİ

09:00 ile 17:00 saatleri arasında Kovanlı, Taşboğaz, Gümüşkanat, Karabudak köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: ( Alev Yaşar )