Aralık ayı için geri sayım devam ederken birçok kişi ay sonu fırsatlarını yakalayabilmek adına bankaları yakın takip altına aldı. Bu sene gerek yüksek enflasyondan gerek ise de kur farkından kaynaklı meydana gelen bütçe hasarlarını giderebilmek adına özellikle kredi desteklerine yönelen tüketiciler, bankaları sorgulamaya başladı.

Zorlu ekonomik şartların etkili olduğu şu günlerde özellikle emeklilerin destek talepleri gündemden düşmemeye başladı. Maaşları ile geçinemeyen ve bir yandan da yeni dönem maaşları konusunda da pek ümitli olmayan emekliler, bankaların kredi kampanyalarına yöneldi. Bu noktada yüzleri bir nebze olsun güldüren haber, Yapı Kredi Bankası’ndan geldi.

Sektörün öncüleri arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, mevcut ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Finansman desteğini bu kez de emeklilere sunacağını belirten özel banka, ilgili ürününe dair detayları aktardı.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ KREDİSİ GÜNCEL

53213.jpg

Emeklilerin nakde olan ihtiyaçları günden güne artarken Yapı Kredi Bankası’ndan sevindiren bir haber geldi. Kredi ve kredi kartı kampanyaları ile öne çıkan banka, bu kez de emekliler için devreye girdi. SGK’dan hali hazırda maaş alan emeklilere binlerce TL’lik promosyon ödemesi yapan banka, bu kez de kredi hizmeti sunacağını bildirdi.

15 Eylül Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? 15 Eylül Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre emeklilere yüzde 4,39’dan başlayan faiz ve 36 ay vade karşılığında kredi desteği sunulacak. Kredi desteğinin üst limiti 250 bin TL olacak olup, kampanyadan yalnıza maaş hesaplarını taşıyan emekliler yararlanabilecek.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ KREDİSİ TAKSİT HESABI

Yapı Kredi Bankası’nın 250 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu emekliye özel kredisinin detayları belli oldu. Banka söz konusu kampanyasına şubeleri, mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı aracılığı ile başvuru yapılabileceğini bildirdi. İlgili kampanyaya yönelik taksit hesabı ise şu şekilde yapıldı:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 4,79
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Taksit tutarı: 3.019,15 TL

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ