Ekonomi

Bitlis'te emeklilere Garanti BBVA'dan finansman hizmeti... Günlük 37 TL'ye 10 bin TL'lik destek verilecek!

Şu sıralar yeni dönem maaş hesaplarına odaklanmış olan emeklilere, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. Banka, Bitlis’te ve diğer illerde emeklilere avantajlı bir finansman hizmeti sunacağını bildirdi.

Son dönemlerde hem yüksek enflasyon hem de enflasyon ile mücadele kapsamında merkez bankaları tarafından alınan faiz kararları neticesinde rekor seviyelere ulaşmış olan kur farkı nedeni ile ağırlaşan gündelik hayat şartları, her kesimi olduğu gibi emeklileri de büyük ölçüde etkiledi. Hali hazırda temmuz ayında açıklanmış olan maaş artışında istedikleri seviyelere ulaşamamış olan emekliler, şartların daha da ağırlaşması ile birlikte iyiden iyiye köşeye sıkıştı.

7 bin 500 TL’lik taban maaşları ile sabit giderlerine mi yoksa temel ihtiyaçlarına mı yetişmeleri gerektiğine karar vermekte güçlük çeken ve sonuç olarak da büyük bir geçim derdi yaşayan emekliler, yeni dönem maaşlarına kadar bütçelerini bir nebze olsun toparlayabilmek adına bankalara yöneldi. Bu noktada yüzleri güldüren destek haberi Garanti BBVA tarafından verildi. Özel banka, Bitlis’te ve diğer illerde geçim sıkıntısı çeken tüm emeklilere kredi hizmeti sunacağını bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın yalnızca emeklileri kapsayan avantajlı kredi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

GARANTİ BBVA EMEKLİ KREDİSİ KASIM 2023

Kasım ayı kampanyaları aracılığı ile Türkiye’nin tüm noktalarında bulunan vatandaşların bütçelerine destek vermeye çalışan Garanti BBVA, son olarak emekliler için özel olarak bir kredi kampanyası geliştirmiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanya kapsamında başvuru sürecinin devam ettiğini bildiren özel banka, hizmetine ilişkin detayları paylaştı.

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan emekli kredisinin başlangıç faiz oranı yüzde 3,93 olarak belirlendi. Borçların 36 aya kadar taksitlendirilebileceğini belirten özel banka, üst destek limitinin ise ilgili emeklinin kredi notuna bağlı olarak değişiklik göstereceğini ifade etti.

GARANTİ BBVA EMEKLİ KREDİSİ TAKSİT HESABI

Garanti BBVA’nın, mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve şubeleri aracılığı ile başvurulara açmış olduğu emekli kredisi kampanyasına ilişkin örnek maliyet tablosu da yayınlandı. Bu kapsamda özel banka 12 ay vade ve yüzde 3,93 faiz karşılığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 1.135,20 TL olarak hesapladı. Kredi hizmeti karşılığında bir kereliğine mahsus olacak şekilde 50 TL’lik tahsis ücretinin alınacak olduğunu ifade eden özel banka, kampanyasının kasım ayının sonuna kadar devam edecek olduğunu bildirdi.