Ekonomi

Bitlis'te emeklilere uygun kredi fırsatı! Bankaya gitmeye bile gerek yok... Günlük 205 TL ödeyene 80 bin TL verilecek

Bitlis ilinde ve diğer illerde nakit desteğine ihtiyaç duyan tüketicilere, dijital bankadan olumlu yanıt geldi. CepteTEB, ayın son fırsatını tüketiciler ile paylaştı. İşte detaylar…

Türkiye Ekonomi Bankası’na bağlı olarak faaliyet göstermeye devam eden CepteTEB, son dönemlerde cazip teklifleri ile öne çıkmaya başladı. Dijital bir banka olduğu için şube masrafı olmayan ve bu neden ile de birçok bankaya göre daha büyük bir kar elde eden banka, o karı tüketiciler ile paylaşmak üzere yeni bir kampanya ile daha gündeme geldi.

Masrafsız kredi kampanyaları, avantajlı kredi kartı hizmetleri ve daha pek çok özelliği ile milyonların dikkatini çeken CepteTEB, uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Yüksek faizlerin piyasaya damga vurduğu şu günlerde rakiplerinin arasından sıyrılmayı başaran dijital banka, başvurulara açık olan kampanyasının detaylarını paylaştı.

UYGUN FAİZLİ CEPTETEB KREDİSİ DUYURULDU

Enflasyon ile mücadele kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan faiz artırımı kararları, bankaların finansman ürünlerini de etkiledi. Son kararın ardından güncellenen ihtiyaç kredisi faizleri rekor seviyelere ulaşırken tüketicilerin yüzlerini güldürecek ‘uygun’ kredi haberi, CepteTEB’ten geldi.

Şubesi olmamasına rağmen tüketicilerden büyük rağbet gören CepteTEB, uygun faizli kredi ürünü ile olay yarattı. İlgili ürün dahilinde uygulanacak olan başlangıç faizini yüzde 1,99 olarak belirleyen dijital banka, kredi taksitlerinin 3 aya kadar ertelenebileceğini de müjdeledi. Kampanya dahilinde verilecek olan azami nakit desteği ise 150 bin TL olarak belirlendi.

CEPTETEB’İN İHTİYAÇ KREDİSİNDE AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

CepteTEB’in hem mobil uygulaması hem de internet bankacılığı ekranı üzerinden erişime açmış olduğu ihtiyaç kredisi ürününün detayları belli oldu. Banka, 18 yaşın üstünde olan ve ‘bireysel’ statüde değerlendirilen her tüketicinin kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi. Ayrıca kampanyanın emeklileri de kapsadığı kaydedildi.

CepteTEB’in rakiplerini kıskandıran ihtiyaç kredisi ürününe ilişkin örnek maliyet tablosu şu şekilde hazırlandı:

  • Kredi tutarı: 80 bin TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 4,35
  • Aylık taksit tutarı: 6.172,56 TL

Kaynak: Haber Merkezi