Sektörün en dikkat çeken isimleri arasında yer alan ve senenin başından bu yana devam eden ağır ekonomik şartlar karşısında tüketicilerin yanlarında yer almaya gayret gösteren Denizbank, son olarak milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir açıklama ile gündeme geldi. Yüksek enflasyon, kur farkı, savaşlar, akaryakıt zamları ve daha pek çok faktörün etkisi ile giderek güçleşen ekonomik şartlara düşük maaşları ile direnecek gücü bulamayan emekliler için devreye giren Denizbank, düzenlemiş olduğu yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Son olarak ek zam talepleri reddedilen onun yerine Cumhuriyetin 100’üncü kuruluş yıldönümü vesilesi ile 5 bin TL’lik ikramiye ödemesi uygulamasına tabi tutulan emeklilerin nakit desteğine olan ihtiyaçları günden güne artarken Denizbank’tan önemli bir açıklama geldi. ‘Fırsat Dolu Kredi’ başlığı ile duyurmuş olduğu yeni finansman desteği aracılığı ile emeklilerin bütçelerine katkıda bulunulacak olduğunu ifade eden Denizbank, ürününe dair ayrıntıları aktardı.

DENİZBANK’TAN EMEKLİLERE FIRSAT DOLU FİNANSMAN DESTEĞİ

df9865df4h65df4h.jpg

Senenin başından bu yana hem kredi hem de kredi kartı kampanyaları aracılığı ile müşterilerine destek vermeye çalışan Denizbank, emekliler için de devreye girdi. Emekli olmak isteyip de prim eksiği olanlara finansman desteği sağlayan banka, hali hazırda maaş alan kişilere de önemli bir avantaj sunacağını bildirdi.

Denizbank’ın web sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan Fırsat Dolu Emekli Kredisi’nin içeriğine göre SSK, Bağ- KUR ve Emekli Sandığı mensuplarına, yüzde 4,18 faiz ve 36 ay vade avantajı ile finansman desteği sağlanacak.

Çeyrek 5 Bin Lirayı Geçti: Kuyumcular 'Altın En Güvenilir Limandır' Çeyrek 5 Bin Lirayı Geçti: Kuyumcular 'Altın En Güvenilir Limandır'

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİNDE TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Denizbank’ın mobil uygulama, internet bankacılığı ve şubeler aracılığı ile başvurulara açmış olduğu Fırsat Dolu Emekli Kredisi’nin örnek maliyet tablosu şu şekilde oluşturuldu:

- Kredi tutarı: 10 bin TL

- Vade sayısı: 12 ay

- Faiz oranı: Yüzde 4,18

- Taksit tutarı: 1.156,04 TL

Kaynak: Haber Merkezi

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ