Ekonomi

Bitlis'te esnaflara 2 bin TL'lik 'hoş geldin' desteği! Katılım bankası müjdeledi... Mobil uygulamayı indirmek yeterli

Bitlis ilinde ve diğer illerde hizmet veren esnaflara seslenen Albaraka Türk Katılım Bankası, düzenlemiş olduğu yeni kampanyayı paylaştı. İşte milyonları ilgilendiren o kampanyaya dair detaylar…

Yükselen maliyetler, para piyasalarında ve altın piyasasında gözlenen artışlar, akaryakıt zamları ve daha pek çok olumsuz durum, milyonların cüzdanlarını boşalttı. Çalışanlar mevcut maaşları ile işverenler ise kasaları ile önlerini göremez duruma gelirken esnaflar da kepenk kapatmaya başladı.

Ülkenin en önemli grupları arasında yer alan ve ekonomi açıdan da ciddi bir paya sahip olan esnaflar, son dönemlerde oldukça büyük yüklerin altında ezilmeye başladı. Satış yapamayan yapsa da kar elde edemeyen esnaflar bu süreçte faizsiz kredi kampanyalarına yönelirlerken milyonların yüzlerini güldürecek bir kampanya haberi de katılım bankasından geldi.

Sektörün en çok rağbet gören bankaları arasında yer alan Albaraka Türk Katılım Bankası, yalnızca esnafları ilgilendiren bir kampanyaya imza atmış olduğunu bildirdi. Bu sayede hem kendi portföyünü genişletmeyi hem de zor durumda olan esnafları desteklemeyi hedefleyen banka, kampanyasının detaylarını aktardı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN ESNAFLARA ÖZEL PAKET

“Düşük kar oranı” misyonu ile hizmet sunmaya devam eden Albaraka Türk Katılım Bankası, son olarak yalnızca esnafları ilgilendiren önemli bir kampanyaya imza atmış olduğunu bildirdi. İlgili kampanyanın başvurulara açık olduğunu ifade eden katılım bankası, “Esnaf Hoş Geldin Paketi” ile ilgili detayları aktardı.

Yeni müşterilerini kapsayan Hoş Geldin Paketi kapsamında esnaflara 2 bin TL’ye varan hediyenin tanımlanacağını bildiren Albaraka Türk, paketin içeriğini şu şekilde paylaştı:

  • Kendisine veya çocuğuna erken BES yaptıranlara ek 500 TL’lik katkı payı tanımlanacak.
  • Fatura ödeme talimatlarının her birine 50 TL, toplamda 500 TL tutarında Worldpuan tanımlanacak.
  • Maaş ödeme sistemine dahil olunması durumunda 200 TL’lik Worldpuan hediyesi verilecek.
  • POS veya Alneo ürününün kullanılması durumunda 100 TL’lik Worldpuan hediyesi verilecek.
  • Sigorta yaptırılması durumunda 100 TL’lik Worldpuan hediyesi tanımlanacak.
  • HGS alınması durumunda 100 TL’lik Worldpuan hediyesi verilecek.
  • Vergi- SGK ödemesi yapılması durumunda 100 TL’lik Worldpuan hediyesi verilecek.
  • Jet Teminat Mektubu alınması durumunda 100 TL’lik Worldpuan ödülü tanımlanacak.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ESNAF HOŞ GELDİN PAKETİ BAŞVURUSU

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Esnaf Hoş Geldin Paketi için öncelikle bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez Albarakalı olma sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Sonrasında ise yukarıda belirtilmiş olan faydalar için aynı ekran üzerinden müracaat edilebilecektir.

Kaynak: Haber Merkezi