Nemrut Kalderası'nda Sonbaharın Göz Kamaştıran Renkleri Mest Ediyor Nemrut Kalderası'nda Sonbaharın Göz Kamaştıran Renkleri Mest Ediyor

Bitlis'in kanaat önderlerin olan ve yüzlerce hafız, talebe yetiştiren Tatvan Saadet Cami İmam Hatibi Mesut Adabağlı Hoca geçtiğimiz cuma günü namazda Gazze adına verdiği hutbeden dolayı açığa alındı.

Hutbesinde ,"Bizi idare edenlere uyanın demek zorundasınız Müslümanlar. Vallahi siz siyasetçilerinizi hangi partide olursanız olun, siyasetçilerinizi gördüğünüzde Allah'tan korkmuyor musunuz? Müslümanlığınızı mı yitirdiniz, insanlığınıza ne oldu? Neden kalkmıyorsunuz ayağa, neden ordularınızı sürmüyorsunuz, neden bu keferelere yardımları kesmiyorsunuz? diye söylemezsek, hesap veremeyiz Vallahi. O suçun ortağı oluruz vallahi. Öyle sadece Amerika'yı, israili suçlamak ucuzculuktur.Yerli ve yabancı bütün işbirlikçilerini, hainleri, kafirleri, münafıkları, müşrikleri, fasıkları, Müslüman olduğu halde korkakları, zavallıları, bütün suç ortaklarını konuşmak zorundayız.Sevgili Müslümanlar, bugün uyanmayacağız da ne zaman uyanacağız?"

Editör: ALEV YAŞAR