Bitlis Haber’e açıklamada bulunan Çiçek, köyde yıkılan caminin yerine yeni bir inşaat sürecinin başladığını, kaba inşaatın bittiğini çevre düzenlemesi başta olmak üzere caminin birçok eksikliğinin olduğunu belirtti.

Bitlis’te Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Bitlis’te Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bitlis Uçankuş Cami Derneği adına yardım topladıklarını belirten Çiçek, hem kurumlara hem de hayırseverlere çağrıda bulundu.

Haber Kapak Şablon 2024 10 23T133758.366

Köyün en temel ihtiyaçların başında cami geldiğini hatırlatan Çiçek, köy halkının da biran önce cami inşaatının tamamlanmasını ve ibadete açılmasını istediklerini söyledi.

Çiçek, “Bitlis Merkez Uçankuş köyü camimizin çevre düzenlemesi, minare ve cami içi birçok eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Hem kurumlardan hem de hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Eski camimiz yıkılmıştı yerine yenisini yaptık. Yapılacak yardımlarla eksiklerimizi tamamlarsak yeni bir camiye kavuşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu vesile ile yardım talebinde bulunuyoruz” diye konuştu.

İletişim= 05322383671 Köy Muhtarı Mehmet Şimşek

Muhabir: Alev Yaşar