Bitlis’te yaşayan vatandaşlar, soğuk ve karlı havaya karşı önlem almalılar. Ulaşımda ve sağlıkta aksaklıklar yaşanmaması için dikkatli olunmalıdır. Bunun yanında araçlar için kar lastiklerinin takılması da önemli bir nokta. Meteoroloji şehirdeki sıcaklık değerleri ile alakalı 10 günlük raporu yayınladı.

Buna göre, Bitlis’te sıcaklık değerleri mevsim normallerinin çok altında olacak. Ayrıca kar yağışı da etkili olacak. Bitlisliler, soğuk ve karlı havaya karşı tedbirli olmalı. İşte Bitlis’in hava durumu ile alakalı tüm bilinmesi gerekenler.

KAR YAĞIŞI ŞEHRİ ETKİYECEK

screenshot.png

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bitlis’te 27 Kasım Pazartesi günü kar yağışının başlayacağını duyurdu. Kar yağışı, 28 Kasım Salı günü de devam edecek. Sıcaklık değerleri ise gündüz 5 derece ile 1 derece arasında, gece ise -2 derece ile -6 derece arasında değişecek. 29 Kasım Çarşamba günü ise hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık gündüz 2 derece, gece -5 derece olacak.

GÜNEŞLİ HAVAYA ALDANMAYIN

screenshot-1.png

Bitlis’te 30 Kasım Perşembe günü hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık gündüz 4 derece, gece -3 derece olacak. 1 Aralık Cuma günü de hava durumu aynı şekilde devam edecek. Sıcaklık gündüz 3 derece, gece -3 derece olacak. 2 Aralık Cumartesi günü ise hava güneşli olacak. Sıcaklığın gündüz 4 derece, gece -3 derece olması bekleniyor.

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Öldü FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Öldü

3 Aralık Pazar günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 6 derece, gece -2 derece olacak. 4 Aralık Pazartesi günü ise havanın çok bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 11 derece, gece 2 derece olacak. 5 Aralık Salı günü havanın az bulutlu ve güneşli olması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 11 derece, gece 1 derece olacak. 6 Aralık Perşembe günü ise hava yeniden bulutlu bir hal alacak. Sıcaklığın gündüz 9 derece, gece 1 olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ