Bitlis'in Tatvan ilçesinin Kaymakamı Dr. Remzi Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçilen mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, ilçenin genel durumu ve mahallelerdeki sorunlar ele alındı. Kaymakam Demir, muhtarların görüş ve taleplerini dinleyerek çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu.

A W236577 01

Muhtarlar, Güvenlik Sorunları ve Diğer Konuları İletti

Toplantıda, mahallelerdeki asayiş ve güvenlik sorunları başta olmak üzere, ilçenin karşı karşıya olduğu diğer konular da masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerindeki öncelikli sorunları Kaymakam Demir'e ileterek çözüm beklediklerini ifade ettiler. Kaymakam Demir ise muhtarların taleplerini dikkate alacaklarını ve gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

A W236577 03

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ve diğer kamu kurum amirleri de katıldı. Kamu kurumlarından yetkililer, muhtarların ilettiği talepleri not alarak ilgili birimlerle koordineli olarak çalışma yapacaklarını bildirdi.

Bitlis Belediyesi Altunkalbur Mesire Alanı'nda Temizlik Çalışmalarına Başladı Bitlis Belediyesi Altunkalbur Mesire Alanı'nda Temizlik Çalışmalarına Başladı

Muhabir: Mehtap Çelebi