Bitlis

Bitlis'te Kurum amirlerine Beden Dili ve Sosyal Medya Semineri Verildi

Bitlis Valiliği tarafından düzenlenen "Hayatımız İletişim" temalı eğitim seminerinde, kamu kurum amirleri, diksiyon, beden dili, etkili konuşma ve sosyal medya konularında bilgilendirildi.

Bitlis Valiliği, "Hayatımız İletişim" temasıyla düzenlediği eğitim seminerinde kamu kurum amirlerine önemli konuları içeren bilgiler sundu. İlke Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Seminer, Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Seminerde diksiyon, beden dili, etkili konuşma ve sosyal medya konulu sunumlar yapıldı. Haber Spikeri ve TV Programcısı Mehmet Aydın tarafından gerçekleştirilen sunumda, etkili konuşma, diksiyon ve hitabet konularına vurgu yapıldı. Aydın, iletişimde ikna etmenin önemine değinirken, ikna için bilgiye duyulan ihtiyacın altını çizen aydın;

Aydın, "Aslında total itibarıyla hepsi birer ikna etme üzerine kuruldu. Vatandaşla konuşuyoruz, o size ikna olmalı ki dediğinizi yapsın. Kurum amirinizi veya her hangi biriyle konuşulduğunda ikna gücü iletişimin en beceri alanlarından biridir. İkna edebilmek için bilgi lazım. Eğer bir konuda bilgi sahibi değilseniz, karşınızdakini ikna edemezsiniz." dedi.

Beden dili insanlarla iletişim halindeyken çok bakılan bir şey olduğunu ifade eden Aydın, iletişimi besleyen nüvelerden birisi de güvenli duruşu destekleyen beden dili olduğunu ifade etti.

Ahmet Güngör tarafından ise, sosyal medya nasıl kullanılır, nasıl kullanılmaz? Sosyal medyanın yaşantımıza etkisi, yeni nesil medya kuralları konulu bir sunum gerçekleştirildi.