Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Burak Kılıçarslan, büyük bir yüreğe sahip olduğunu göstererek, biriktirdiği tüm harçlıklarını Filistin halkı için bağışladı. Filistin'de yaşanan zorlukları ve acıları öğrenen minik Burak, kumbarasında biriktirdiği parayı Filistinli kardeşlerine yardım etmek amacıyla bir derneğe teslim etti.

Minik Yürekten Büyük Destek 5 Yaşındaki Burak Kılıçarslan'dan Filistin'e Yardım (1)

Daha 5 Yaşındayken Böyle Bir Karar Almış

Dernek yetkilileri, Burak’ın bu anlamlı bağışını kabul ederken, küçük yaşına rağmen gösterdiği bu büyük duyarlılıktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Ailesi ise oğullarının bu kararından gurur duyduklarını belirtti. Burak’ın babası Serhat Kılıçarslan, “Oğlumuza paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğreterek onu topluma faydalı bir birey olarak yetiştirmeyi hedefledik. Onun, henüz 5 yaşındayken böyle bir karar alması bizi çok mutlu etti” dedi.

Bitlis’te 19 Mayıs Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı Bitlis’te 19 Mayıs Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Minik Yürekten Büyük Destek 5 Yaşındaki Burak Kılıçarslan'dan Filistin'e Yardım (2)

Kumbara Tatvan'da Derneğe Bağışladılar

Serhat Kılıçarslan ayrıca, "Aile içersinde sürekli sohbet konusu olması nedeniyle Gazze'ye destek olması için kumbarayı Tatvan’da bir derneğe bağışladık. Şimdi de nasip olursa ikinci kumbarasını yine Gazze için bir derneğe bağışladık. Buradan Gazze'yi destekliyoruz, Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

Minik Yürekten Büyük Destek 5 Yaşındaki Burak Kılıçarslan'dan Filistin'e Yardım

Kaynak: İhlas Haber Ajansı