Bitlis

Bitlis'te Müftü Geylani’den Öğrencilere Bisikletli Etkinlik

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, TOKİ 5. Etap Camii'nin Kur'an Kursu öğrencileri için düzenlenen bisiklet etkinliğine katıldı.

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, TOKİ 5. Etap Camii Kur'an Kursu öğrencileri için düzenlenen bisiklet etkinliğine katıldı.

Etkinlik sırasında öğrencilerle ve hocalarla birlikte bisiklet süren Geylani, etkinliğin sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Yaz Kur'an Kursları ve Sosyal Aktiviteler Devam Ediyor

Müftü Geylani yaptığı açıklamada "1 Temmuz ile 16 Ağustos tarihleri arasında ülkemizin bütün camilerinde mahallelerinde köylerinde hocalarımız yaz Kur’an kursları dersini vermektedir. Hergün sabah 9’dan 12’ye kadar sosyal aktivitelerde güzel bir şekilde oldu işte bugün 5. etap TOKİ‘nin Kur’an kursu hocalarımızdan Allah razı olsun hem yeni bilgileri öğrendiler hem de sosyal yapıldı. Bugünün sosyal aktivitelerden geçen yılda yapmıştık, ikincisi tekrar yapılacak bisiklet yarışması gibi. Öğrencilerimiz hem okuyor hem öğreniyor hem de eğleniyor, inşallah ülkemiz için milletimiz için memleketimiz için alemi islam için bugünün küçükleri yarının büyükleri inşallah en güzel şekilde dinini, diyanetini öğrenecek. Ailesine, annesine, babasına, milletine ve memleketine faydalı bir nesil yetişecek. Bütün hedefimiz gayemiz 'Sizin en hayırlısınız insanlara faydalı olandır' hadis-i şerifin gereği inşallah faydalı insanlar yetiştirmek üzere Camilerimizde Kur’an kurslarımızda yaz Kur’an kursları devam ediyor. İşte bugün de bu bisiklet yarışması için de bugün toplandık. Allah emeği geçen hocalarımızdan razı olsun, velilerimizden razı olsun. Onlarda bu işe çok güzel şekilde sahip çıkıyor. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.