Bitlis, Tatvan, Güroymak ve Ahlat bölgelerine hitap edecek oto galericiler sitesi yapımına yönelik önemli bir adım atılıyor. Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Süphaoğlu,  geç kalınmış olan oto galericiler sitesi yapımı için yapılan projenin ilk adımı olarak oto galericiler kooperatifinin kurulacağını belirtti. Oto galericiler sitesinin yapımı için çalışmalara başladıklarını aktaran Süphanoğlu, proje kapsamında site içinde 100’ün üstünde işyeri, ekspertiz ve kafeterya dahil tüm ihtiyaçlarının bulunacağını ifade etti.

Bitlis Eren Üniversitesi Akademisyeni Dünyanın En İyi Bilim İnsanları Arasında Bitlis Eren Üniversitesi Akademisyeni Dünyanın En İyi Bilim İnsanları Arasında

Oto alım satım belgesi olan tüm vatandaşlara kooperatife üye olma çağrısında bulunan  Süphanoğlu, “Tatvan merkezli Bitlis-güroymak-ve Ahlat bölgelerimize hitap edecek yeterli sayıda oto Galericiler Sitesi yapımı için bölgemizde ihtiyaç olan ve geç kalınmış oto Galericiler kooperatifi kurulacaktır. Proje ve yer kooperatif yönetimi ve Üyeler ile paylaşılacaktır. Kooperatifiimize oto alım satım yetki belgeli tüm esnaflarımız üye olabilirler.” diye konuştu.

Muhabir: Alev Yaşar