Bitlis

'Bitlis'te Özelim Projesi' Başladı

Bitlis'te özel gereksinimli bireyler için hayata geçirilen "Bitlis'te Özelim Projesi" başladı.

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu'nun öncülüğünde hazırlanan ve çeşitli kurumların destekleriyle uygulamaya konulan "Bitlis'te Özelim Projesi," açılış töreni düzenlendi. Açılış konuşmasını yapan Vali Karaömeroğlu, projenin amacını şu sözlerle ifade etti,

"Özel gereksinimli bireylerin bulundukları çevrede; spora, sanata, sosyal ve toplumsal faaliyetlere olan farkındalığın az olması gibi faktörlerden dolayı bu güzel çocuklarımıza bu projeyle birçok imkanı sağlamayı planlamaktayız." ifadelerini kullandı.

Açılış töreni, projeye destek veren kurum ve kuruluşların temsilcilerinin konuşmaları, etkinlikler ve protokol üyelerinin katılımıyla renkli bir atmosferde gerçekleşti. Çocukların farklı alanlarda doyasıya eğlendikleri "Bitlis'te Özelim Projesi," bölgedeki özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı ve toplumsal farkındalığı güçlendirmeyi hedefliyor.

Açılış Törenine Vali Karaömeroğlu, Filiz Karaömeroğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ak Parti il Başkanı Kadir Köstekçi, Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Bitlis Eren üniversitesi rektörü Necmettin Elmastaş, protokol üyeleri, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı.