Bitlis

Bitlis’te Rahatsızlanan Gazeteci Korkmaz, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli'den Bitlis'e gittiği sırada hayatını kaybeden gazeteci Muhammet Korkmaz, memleketi Başmakçı'da dualarla toprağa verildi.

Denizli'de uzun yıllar Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı muhabirliği yapan 70 yaşındaki gazeteci Muhammet Korkmaz, kızı ve damadını ziyaret etmek için gittiği Bitlis'te aniden rahatsızlandı. Bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nükseden Korkmaz, durumu ağırlaşınca Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Cenazesi, ailesi tarafından teslim alındıktan sonra memleketi Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesine getirildi. Muhammet Korkmaz’ın cenaze namazı Cuma Camisi'nde kılındı ve ardından aile mezarlığına dualarla defnedildi. Törene Kütahya - Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Afyon - Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, emekli vali Orhan Öztürk, MHP eski milletvekili Salih Erbeyin, İhlas Holding Denizli Bölge Müdürü Soner Varol, İhlas Vakfı Denizli Yurt Müdürü Mustafa Alparslan ve birçok meslektaşı katıldı. Korkmaz’ın oğlu Selman Korkmaz, cenaze sonrası taziyeleri kabul etti.