Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği yaz spor okulları faaliyetleri kapsamında Tatvan Gençlik Merkezi'nde gitar kursları gençlerin tercih ettiği yer oldu. Çocuklar ve gençler, yaz tatillerini en iyi şekilde geçirebilmek için ve kültürel etkinliklerle gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür kurslara yoğun ilgi gösteriyor.

İl Müftüsü Geylani, Mutki İlçe Müftülüğü'ne Atanan Şipallı'ya Cübbe ve Sarık Giydirdi İl Müftüsü Geylani, Mutki İlçe Müftülüğü'ne Atanan Şipallı'ya Cübbe ve Sarık Giydirdi

Haftanın 5 Günü Açık

Tamamen ücretsiz olarak verilen gitar dersleri, haftanın 5 günü ve günde 4 saat olarak gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 35 öğrencinin yer aldığı kurslarda, öğrencilere gitar eğitimi en iyi şekilde veriliyor. Tatvan Gençlik Merkezi yetkilileri, kursiyerlerin gitar temininde de destek oluyor; gitarı olmayan öğrencilere merkez tarafından gitar veriliyor.

A W243204 03-1

Gitar kurslarının eğitmeni Serhat Selçin, “Haftanın 5 günü ve günde 4 saat olarak gitar eğitimi veriyoruz. 35 öğrencimize haftanın 5 günü gitar öğretiyoruz. Kursumuz yaklaşık 2 ya kadar açık olacak. Gençlik Merkezlerinde verilen bütün kurslar ücretsizdir. Gitar alamayan öğrencilerimize gençlik merkezi olarak gitar temin ediyoruz” vurguladı.

A W243204 04-1

Diğer Tüm Kurslar Aynı Şekilde Ücretsizdir

Tatvan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen diğer tüm kursların da ücretsiz olduğu bilgisine yer verildi.

A W243204 01-1

Kaynak: İhlas Haber Ajansı