Bitlis’in Beşminare Mahallesi'nde, Ahmet Eren Bulvarı üzerinde hizmete giren Usta Eller Künefe işletmesinin açılışı, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde Başkan Tanğlay’a, Bitlis Vali Yardımcısı Göksel Yüksel, Hizan Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, Adilcevaz Kaymakamı Nurhalil Özçelik, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ve il Müftüsü Mehmet Feysal Geylani eşlik etti.

Bitlis'te Usta Eller Künefe'nin Açılışı Yapıldı 2

Başkan Tanğlay'dan Yerel Ekonomiye Destek Vurgusu

Başkan Tanğlay, işletme sahibine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra mekânı gezdi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açılışta yaptığı konuşmada, “Bitlis’in yerel ekonomisine katkı sağlayacak her türlü girişimi destekliyoruz. Bu tür işletmelerin halkımızla buluşması bizi memnun ediyor,” dedi.

Bitlis'te Hobi Olarak Başladığı Meyveciliği Ticarete Dönüştürdü Bitlis'te Hobi Olarak Başladığı Meyveciliği Ticarete Dönüştürdü

Bitlis'te Usta Eller Künefe'nin Açılışı Yapıldı 4

Protokol üyeleri ve davetliler, açılışta künefe ikramlarının tadını çıkarırken, işletme sahipleri de misafirlerle yakından ilgilendi. Tanğlay, Bitlis’te yerel girişimciliğin desteklenmesinin önemine dikkat çekerek, “Bitlis için değer üreten her türlü girişimi gönülden desteklemeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Bitlis'te Usta Eller Künefe'nin Açılışı Yapıldı 3

Bitlis'te Usta Eller Künefe'nin Açılışı Yapıldı 1

Muhabir: Mehtap Çelebi