Bitlis'te faaliyet gösteren Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) heyeti, muhtarlarla bir araya geldi. Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, VEDAŞ yöneticileri muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek, şirketin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Toplantının başkanlığını VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay üstlendi ve yaklaşık 70 muhtarın katılımıyla gerçekleşti.

Bitlis’te vefat eden 2 Kişinin taziye bilgileri Bitlis’te vefat eden 2 Kişinin taziye bilgileri

aw085704-01-min.jpg

Toplantıda muhtarlar, VEDAŞ yetkililerine bölgesel konularda taleplerini ileterek sorunları paylaştılar. VEDAŞ Şirket Müdürü Talay, muhtarların önemli paydaşları olduğunu vurgulayan Talay,

“Geçtiğimiz günlerde Van ve Hakkari illerimizde gerçekleştirdiğimiz muhtar toplantılarını bugün de Bitlis ilimizde gerçekleştirdik. Halkın taleplerini ilk elden alan ve sorunların çözümü noktasında etkili olan muhtarlarımızla buluşarak istişarelerde bulunduğumuz verimli bir toplantı oldu. İşimizin doğası gereği muhtarlarımızla anlık olarak sürekli iletişim içerisindeyiz. Sunduğumuz hizmetin kalitesini artırırken tüketicilerimizin memnuniyetini de sağlamak için muhtarlarımızın önemli bir paydaş olduğunu biliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda değerli muhtarlarımızın taleplerine ilişkin notlarımızı aldık, gerçekleştirdiğimiz yatırımları ve şebekemizi modernize ettiğimiz projelerimizi anlattık. Karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz verimli ve güzel bir toplantı oldu. Katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

aw085704-02-min.jpg

Toplantıya köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, Sistem İşletme Müdürü Ömer Çelebi, Yatırım Müdürü Suat Koçhan, Müşteri Hizmetleri Müdürü Erdal Ünal, Destek Hizmetler Müdürü Cüneyt Tutgaç da katıldı.

aw085704-04-min.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)