Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi bu bölgelerde yaşan vatandaşların tedbirli olmalarını istediği duyuruda, elektrik kesintisinin olacağı bölgeleri şu şekilde açıkladı.

Bitlis Merkez

Beşminare Mahallesine bağlı Ahmet Eren bulvarı, üzerinde bulunan Ahmet Eren Sanat Okulu, Necibe Gencer Anadolu Lisesi ile Altınpınar Sitelerinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bitlis Merkez

Beşminare Mahallesine bağlı Ahmet Eren bulvarı, üzerinde bulunan Üstün Petrol civarı, TOKİ 3. Etap, yeni otogar ve civarında planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12.00 ile 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bitlis'te Güvenlik Korucularını Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı Bitlis'te Güvenlik Korucularını Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı

Bitlis Merkez

Beşminare Mahallesine bağlı Ahmet Eren bulvarı, üzerinde bulunan Cemil Özgür Meslek Lisesi, Said-i Nursi İmam Hatip Lisesi, Meteoroloji İl Müdürlüğü ile civarlarında planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Tatvan

Yeşilmezra Mahallesi, Han Elmalı Köyünde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12.00 ile 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ