Adem Palabıyık, Dağlıca'da Terörle Mücadelede Gelinen Noktayı Değerlendirdi Adem Palabıyık, Dağlıca'da Terörle Mücadelede Gelinen Noktayı Değerlendirdi

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Merkez Yatılı Bölge Okulu (YİBO) bahçesinde gerçekleştirilenOkuldaki Çiftlik' projesini yerinde inceleyerek proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Proje kapsamında öğrencilerle birlikte fidan dikiminden ürün toplamaya kadar çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi.

‘Okuldaki Çiftlik' projesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve ‘Mucize Görmek İstersen Bir Tohum Ek' sloganıyla tanıtılan bir girişimdir.

Bitlis'te Yatılı Bölge Okulu'nda ‘Okuldaki Çiftlik' Projesi Başladı

Projeye dahil olan YİBO'da serada fide ekimi, kümes hayvanları bakımı, ağaçlara kuş evleri kurulumu ve dış mekanda fidan dikimi gibi faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

Bitlis'te Yatılı Bölge Okulu'nda ‘Okuldaki Çiftlik' Projesi Başladı 2

Bitlis'te Yatılı Bölge Okulu'nda ‘Okuldaki Çiftlik' Projesi Başladı 1Bitlis'te Yatılı Bölge Okulu'nda ‘Okuldaki Çiftlik' Projesi Başladı 3Bitlis'te Yatılı Bölge Okulu'nda ‘Okuldaki Çiftlik' Projesi Başladı 5Bitlis'te Yatılı Bölge Okulu'nda ‘Okuldaki Çiftlik' Projesi Başladı 4

Muhabir: Mehtap Çelebi