Merkeze bağlı Hüsrevpaşa Mahallesi'nde cezaevi mevki olarak bilinen bölgede, Bitlis Belediyesi, su kanalının üzerinde bulunan tahta köprünün yıkılma tehlikesi oluşturmasıyla vatandaşlar olayı belediye yetililerine bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen belediye ekipleri, tehlike arz eden eski köprüyü  yıkarak yerine şantiyelerinde ürettikleri 6 metre uzunluğundaki demir köprüyü  daha güvenilir bir şekilde eskisinin yerine inşa ettiler.

Bitlis'te Yıkılma Tehlikesi Olan Tahta Köprü Değiştirildi (3)

"Bizler de belediyeye yeni köprü yapımı için müracaat ettik"

Eski tahta köprünün zamanla yıpranarak yıkılma tehlikesi oluşturduğunu aktaran mahalle sakinleri yaptıkları talebin hemen değerlendirilip köprünün erkenden yapılmasına karşı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Konuyla ilgili konuşan mahalle sakinleri, "Daha önce ulaşımımızı sağladığımız tahta köprü zamanla yıprandı. Köprümüzün yıkılma tehlikesi vardı. Bizler de belediyeye yeni köprü yapımı için müracaat ettik. Sağ olsunlar bu isteğimizi en kısa zamanda gerçekleştirdiler. Başta Belediye Başkanımız Nesrullah Tanğlay’a ve ekibine teşekkür ediyoruz," dediler.

Yeni demir köprü, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve ekibine yapılan hızlı ve etkili çalışmaları için teşekkür edildi.

Bitlis'te Yıkılma Tehlikesi Olan Tahta Köprü Değiştirildi (4)

Bitlis'te Yıkılma Tehlikesi Olan Tahta Köprü Değiştirildi (6)

Bitlis'te Turiste Yapılan Bıçaklı Saldırıya  Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü Bitlis'te Turiste Yapılan Bıçaklı Saldırıya Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Bitlis'te Yıkılma Tehlikesi Olan Tahta Köprü Değiştirildi (2)

Muhabir: (Vedat Çelebi)