Bitlis'in merkezinde yer alan Hüsrevpaşa Kur'an Kursu'ndaki yaklaşık 52 öğrenci, kumbaralarında biriktirdikleri paraları Filistin'e yardım amacıyla bağışladılar. Minik öğrenciler, Türkiye ve Filistin bayrakları ile ellerinde Bitlis İl Müftüsü M. Feysal Geylani'ye gelerek topladıkları yaklaşık 27 bin lirayı teslim ettiler. Bu yardım, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına maruz kalan Filistinli çocuklara destek olmak için kullanılacak.

Bitlis’in yeni Valisi, Ahmet Karakaya Kimdir? Kaç Yaşında, Hangi Görevlerde Bulundu? Bitlis’in yeni Valisi, Ahmet Karakaya Kimdir? Kaç Yaşında, Hangi Görevlerde Bulundu?

aw062125-01.jpg

Duyarlılıklarından ötürü Kur’an kursu yöneticilerini ve miniklerini tebrik eden Müftü Geylani,

“Bu zamanlarda birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. 20 günden beri Kudüs ve Gazze, Yahudi zulmüne karşı Yahudi işgali altındadır. Oradaki Müslüman kardeşlerimiz bunun mücadelesini veriyor. Cenab-ı Hak onları mahsur ve muzaffer eylesin. Gerçekten İslam alemi olarak bizim birleşmemiz ve kenetlenmemiz lazım. Bugün birlik beraberlik günüdür. Allah öğrencilerimizden razı olsun. İlimizde bulunan bütün Kur’an kursundaki öğrencilerimiz gelip bu yardımı bize ulaştırdı. İnşallah bizde en kısa zamanda bu yardımı Filistin’e ulaştırmaya çalışacağız. Gazze’nin kurtulması için en güzel şekilde mücadele veriyorlar. İnşallah o mücadelenin neticesinde Mescid-i Aksa’da özgür bir şekilde namaz kılmayı ve ezan okumayı Cenab-ı Hak cümlemize göstersin” diye konuştu.

aw062125-07.jpg

aw062125-04.jpg

aw062125-11.jpg

aw062125-12.jpg

aw062125-08.jpg

aw062125-02.jpg

Kaynak: HABER MERKEZİ