Malatya'da bir günde üç ayrı noktada meydana gelen trafik kazalarında toplam 7 kişi yaralandı. İlk kaza, Pütürge ilçesi Bakımlı Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, yol kenarındaki bahçeye girerek yan yattı. Kazada bir kişi araç içinde sıkışarak yaralandı.

İkinci kaza, Malatya-Elazığ karayolu üzerinde Battalgazi ilçesi Hacıhaliloğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İki aracın çarpışması sonucu bir yolcu yaralandı.

Malatyada 3 Ayri Kaza 7 Yarali Fd3Bc3A1

18 Günlük Bebek Ambulans Helikopterle Batman'dan Konya'ya Sevk Edildi 18 Günlük Bebek Ambulans Helikopterle Batman'dan Konya'ya Sevk Edildi

Üçüncü kaza ise Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde yaşandı. Alparslan Türkeş Bulvarı'nda seyir halinde olan bir otomobil ile bir servis aracının çarpışması sonucu otomobil sürücüsü ve araçta bulunan yolcular yaralandı.

Malatyada 3 Ayri Kaza 7 Yarali 55C15B61

Olay yerlerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilerek yaralılara ilk müdahale yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Malatyada 3 Ayri Kaza 7 Yarali Dd01E27C

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı, soruşturma devam ediyor.

Malatyada 3 Ayri Kaza 7 Yarali 504497Fd

Kaynak: İlke Haber Ajansı