Güncel

Cenin Tugayı: İşgalcilerin Tehditleri Bizi Direnişten Alıkoyamaz

İşgalci siyonistlerin 16 direnişçiyi alıkoyması üzerine açıklamalarda bulunan Cenin Tugayı, siyonist işgalcilerin tehditlerinin kendilerini direnişten alıkoymayacağını belirtti.

Siyonistler, Batı Şeria'nın farklı bölgelerine dün gece ve bugün sabah saatlerinde saldırılar düzenledi. Ancak, Filistinli gençler bu saldırılara karşılık verdi.

Filistin Esir Kulübü yaptığı açıklamada 16 Filistinlinin toplu direniş eylemlerine katıldığı için tutuklandığını belirtti.

Bu nedenle çeşitli direniş gruplarının katıldığı basın toplantısında açıklama yapan Cenin Tugayı, "İşgal güçlerinin tehditleri bizi korkutamaz. İşgalci askerlere karşı silahlı eylemlerimize devam edeceğiz. İşgalcilerin baskınları, esir alınmaları ve saldırıları, bizi siyonist işgal karşısında direniş, cihat ve şehadet yolundan alıkoyamayacak. Direnişçiler işgal güçlerinin araçlarının kaportalarına ateş etmemeli, çünkü bu onlara zarar vermez ve mermi israfına neden olur. İşgalcilerin gözlerini korkutmak için doğrudan askerlere odaklanacağız." dedi. (İLKHA)