Yüksek enflasyon ortamında nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştırıyor. Son dönemde kredi faiz oranlarının kademe kademe yükselmesi pek çok kişiyi kara kara düşündürmeye başladı. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faizli kredi arayanlara kaçırılmayacak bir fırsat gündeme geldi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) dijital bankacılık çözümü olan CEPTETEB yeni kredi kampanyasını duyurdu. Kasım ayına özel başlatılan kampanyada düşük faiz oranları ve 36 ay vade seçeneği dikkat çekiyor. CEPTETEB’in sonbahar kredisi olarak duyurduğu kampanyadan yararlanma şartları belli oldu.

CEPTETEB İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Merkez Bankası Rezervleri Rekor Seviyeye Ulaştı Merkez Bankası Rezervleri Rekor Seviyeye Ulaştı

24084.jpg

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan bankalardan CEPTETEB kasım ayına özel kredi kampanyası başlattı. Acil nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak veya borçlarını ertelemeden kapatmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat gündeme geldi. CEPTETEB müşterileri kasım ayına özel 50 bin TL ihtiyaç kredisini yüzde 3,38 oranından başlayan faizlerle kullanabilecek.

CEPTETEB 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren kampanyanın detayları belli oldu. Bankacılık sektörünün önde gelen özel bankalarından CEPTETEB 50 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade seçeneğinde yüzde 3,38 oranından başlayan faiz uygulayacak. Ancak bu faiz oranı müşterinin kredi notuna, ödeme performansına ve borçluluk durumuna göre değişiklik gösterebiliyor.

CEPTETEB’den kasım ayında sonbahar kredisi çekmek isteyen müşteriler 50 bin TL’yi 36 ay vadeli bir şekilde ödeyecek. Buna göre kredinin aylık taksit tutarı 2 bin 790,40 TL olurken, 287,50 TL kredi tahsis ücreti kesilecek. Sigorta primi 1.606 TL olan kredinin 3 yıllık vade sonunda toplam geri ödeme tutarı ise 100 bin 454 TL oluyor.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ