Çeşitli Suçlarla Aranan 27 Şüpheli Yakalandı

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen "Güvenli Şehir Uygulaması" kapsamında, çeşitli suçlardan aranan 27 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Şanlıurfa'da, kent genelinde asayişin sağlanması ve suçluların tespit edilmesi amacıyla 80 ekip ve 258 personelin katılımıyla "Güvenli Şehir Uygulaması" gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda farklı suçlardan aranan 27 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanırken, denetlenen 59 iş yerinden 5'ine idari işlem uygulandı.

32 Sürücüye Ciddi Cezalar Verildi

Yapılan araç denetimlerinde 1117 araç sorgulandı ve 32 sürücüye toplamda 99 bin 895 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimlerde 3 çalıntı araç, 1 çalıntı motosiklet, 4 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği, 85 fişek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Güvenli Şehir Uygulaması"nın şehir genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak, suçluları etkisiz hale getirmek ve suçla mücadele etmek amacıyla düzenlendiği belirtildi. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığı ve güvenlik önlemlerinin devam edeceği ifade edildi.