Cesur Sürücüler Karda Mahsur Kalan Araçlara Yardım Etti

Hakkari'nin Derecik ilçesindeki Canlıkaya Geçidi'nde kar ve tipi sürücülere meydan okuyor. Kaygan yollarda zincir takan cesur sürücüler, doğanın zorlu şartlarına karşı mücadele ediyor.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde bulunan Canlıkaya Geçidi, kar ve tipi nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yoğun kar yağışı ve tipi, bölgedeki karayollarını beyaza bürüdü. Canlıkaya Geçidi'nde seyreden sürücüler, ani tipiye hazırlıksız yakalanarak kayganlaşan yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Sürücüler Mahsur Araçlara Yardım Etti

Tipiye karşı mücadelede öne çıkan cesur sürücüler ise zincir takma konusunda hazırlıklıydı. Zincir takarak yola devam eden sürücüler, doğanın zorlu koşullarına karşı gösterdikleri direnişle dikkat çekiyor. Kar ve buzlanma nedeniyle mahsur kalan araçlar, diğer sürücülerin yardımıyla yola devam edebildi.

Canlıkaya Geçidi'ndeki bu mücadele, sürücülerin kar ve tipiye karşı kararlılığını ve dayanışmasını gözler önüne seriyor. Kar yağışının etkisini sürdürdüğü bölgede, sürücülerin dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önem taşıyor. (İHA)