Bitlis'te Yüksek Rakımlı Yaylalarda Bal Hasadı Başladı Bitlis'te Yüksek Rakımlı Yaylalarda Bal Hasadı Başladı

Hizan Chp İlçe Örgütü; Başkan Yardımcısı Emrah Durbak Ve İlçe Başkanı Aydın Sadak Yaptığı Açıklamada; Partimizin seçim takvimini açıklamasının ardından Hizan Belediye Başkanımız Cezail Aktaş Chp İlçe Binamıza Gelerek resmi başvuruda bulundu. adaylığı başvurusu ilçe binasında sorumlu komisyonumuza yaptık.

Sadak; halkımızdan, delegelerimizden, partililerimizden teveccüh görüldü.bu adaylık yolculuğu başarılı bir şekilde Sonuçlanarak Hizan Belediye Başkanı Sn Cezail Aktaş uygun Görüldü. Bu süreçten sonra Kesin Adayımız Cezail Aktaştır.

Chp ilçe başkanı Aydın Sadak ifadesinde; Başta Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN Yolunda ve ilkelerine Bağlı Olacağımızı Camiamızın Disipline Kurallarına Riayet ederek İlçemize Parti yönetimi olarak Destek çıkacağımızı ifade etmek isterim.

Hizan Belediye Başkanı Cezail Aktaş Açıklamasında; Eğer ki halkımızdan, delegelerimizden, partililerimizden teveccüh görürsek bu yolculuğu başarılı bir şekilde ve bundan sonraki Süreçte ilçemize daha iyi projeler kazandıracağız kimsenin kuşkusu olmasın.

Aktaş; Bu kent için kendimi borçlu hissediyorum.
Başkan Aktaş: Ben projelerimizi uzun süredir paylaşıyorum hizan sevdalısıyım ilçe sorunları bilen bu konuda Tecrübesi olan insan Hizana iyi hizmeti sunacaktır.

Aktaş;Yerelden Genele Umudu Ve Mücadeleyi Büyüteceğiz.
Gün Birlik Olma Günü.
Aktaş Cumhuriyet Halk Partimize Ve Türkiye’mize Hayırlı Uğurlu olsun.

Kaynak: HABER MERKEZİ