Güncel

Çıkan Yangında İki Ev Alevlere Teslim Oldu

Zonguldak'ta çıkan yangında bir daire ve bir ev çatısında maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Zonguldak'ın Çınartepe Mahallesi Aydın Tepe Sokak'ta bulunan Bahar D'ye ait iki katlı müstakil evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık iki saat süren yoğun çaba sonucunda itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı. Ancak yangın nedeniyle evin üst katı kullanılamaz hale gelirken, alevler yakındaki bir evin çatısına da zarar verdi.

Ev sahipleri büyük bir üzüntüye kapıldı

Güvenlik önlemleri alınan bölgede itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürdü. Yangın söndürme çalışmalarını izleyen ev sahipleri ise büyük üzüntü yaşadı.

Ev sahibi Bahar D, gazetecilere yaptığı açıklamada, sobaya kömür attıktan sonra dışarı çıktığını ancak geri döndüğünde soba kapaklarının yukarı kalktığını ve alevlerin içeriye yayıldığını gördüğünü belirtti. Kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştığını fakat başarılı olamadığını dile getirdi.(İLKHA)