Cizre'de yetim çocukların yüzü güldü

Yetimler Vakfı Cizre temsilciliği, hayırseverlerin bağışladığı giyim ve ayakkabıları Kurban Bayramı öncesi yetimlere ulaştırdı.

Yetimler Vakfı, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etme faaliyetleriyle tanınan bir kuruluştur. Kurban Bayramı öncesi Şırnak Cizre'de ihtiyaç sahibi çocuklara giyim ve ayakkabı yardımında bulundular.

Yetimler Vakfı, mağdur, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı, Kurban Bayramı yaklaşırken faaliyetlerini çeşitli alanlarda sürdürdü.

Çocuk giydirme programı kapsamında Yetimler Vakfı Cizre temsilciliğine gelen çocuklar ve aileleri, bayramlık kıyafetlerini seçme imkanına sahip oldular. Çocuklar, memnuniyetle kıyafetlerini ve ayakkabılarını seçtiler.

Yetimler Vakfı temsilcisi Yusuf Özalp, yaptığı açıklamada, "Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği olarak yıl boyunca yardımlarımıza devam ediyoruz. Her bayram öncesinde giyim yardımı yapıyoruz. Bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde onlarca yetim çocuğumuzu giydirdik ve ayakkabılarını temin ettik. Kurban Bayramı'nda da çalışmalarımız sürecek. Bize vekâleten verilen kurbanları ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere dağıtacağız. Yardımlarımız devam ediyor ve hayırseverlerin katkılarıyla daha fazla kişiye ulaşabileceğiz" şeklinde konuştu.