Ahlat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyiz"

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlama törenlerinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyiz" diyerek vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlama törenleri kapsamında geldiği Bitlis'te katıldığı  Kamu ve Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılış Töreninin ardından Etkinliklerin yapıldığı  Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağında halka hitap etti.

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlama törenleri düzenlenen etkinlikte halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatanımıza yönelik senaryoları yırtıp atarak yolumuza devam ediyoruz. Bizler bu toprakların emanetçisi değil asıl sahipleriyiz” dedi.

 Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Vatanımıza yönelik senaryoları yırtıp atarak yolumuza devam ediyoruz. Şunun bilinmesini isterim: Bizler bu toprakların emanetçisi değil asıl sahipleriyiz. Bu toprakların altında da üstünde de biz varız. Her karışında bir şehit yatan Anadolu, bizim öz yurdumuzdur” ifadelerini kullandı.